Reteaua Auto Stop isi relanseaza website-ul

In noua forma, utilizatorii pot programa vizite in atelierele din reteaua Auto Stop sau pot face rezervari pentru piese auto direct de pe website...

Bucuresti, 1 octombrie  2012. Auto Stop, retea service auto rapid, un proiect dezvoltat si implementat de Romcar, parte a Grupului Tiriac, isi relanseaza website-ul. 

In noua forma, utilizatorii pot programa vizite in atelierele din reteaua Auto Stop sau pot face rezervari pentru piese auto direct de pe website. Cererile vor fi solutionate in timp real de catre operatorii companiei, prin intermediul sistemului inovativ de alerte. De asemenea, harta interactiva faciliteaza accesul catre orice locatie Auto Stop.

Din dorinta de a raspunde cat mai bine nevoilor clientilor sai, website-ul include si continut de suport pentru intretinerea autovehiculelor si cele mai noi oferte pentru piese auto sau servicii.

Noul website al companiei poate fi accesat la adresa www.autostopservice.ro. Acesta a fost dezvoltat in framework-ul Symfony, incluzand elemente HTML 5, si foloseste o animatie de tip parallax. Site-ul a fost realizat de catre agentia full service HIPPOS.

Pana in prezent, Auto Stop numara 18 unitati service ce deservesc orasele: Bucuresti – Ilfov (Pantelimon si Voluntari), Cluj, Timisoara, Iasi, Focsani, Satu Mare, Slatina, Deva, Targoviste, Tirgu Jiu, Braila, Galati, Ramnicu Sarat, Tulcea, Bacau, Resita si Targu Mures.

Despre Auto Stop

Proiectul Auto Stop este dezvoltat si implementat de Romcar, firma cu experienta de aproape 20 de ani pe piata auto din Romania, parte a Grupului Tiriac. Auto Stop dispune de service-uri rapide, multimarca, ce ofera operatiuni de service uzuale si service complet de roti, care se pot efectua intr-un timp relativ redus, la preturi  accesibile. Auto Stop reprezinta prima adaptare pe piata romaneasca a conceptului de service rapid, concept ce se bucura de mare succes in Europa Occidentala si in Statele Unite ale Americii de peste 20 de ani. 

 

 

 

Newsletter