Politica de cofidentialitate

 

www.autostopservice.ro intelege si sustine nevoia de confidentialitate a clientilor sai. Din acest motiv Romcar S.R.L., detinatorul acestui site isi desfasoara activitatea respectand o serie de principii in concordanta cu reglementarile legale in materie cu privire la datele personale ale clientilor si protejarea datelor.

Colectarea si utilizarea informatiei

Prin vizitarea acestui site, vizitatorul isi da acordul expres ca S.C. Romcar S.R.L. este singurul proprietar al informatiei colectate prin acest site. Aceste informatii nu se vor vinde, cesiona sau inchiria unor terte parti in alte moduri decat cele prezentate aici.

Inregistrarea

Pentru a interactiona in anumite sectiuni din site, vizitatorul trebuie sa completeze un formular de inscriere. In timpul inscrierii, vizitatorul trebuie sa ofere anumite informatii (cum ar fi numele, adresa de e-mail sau alte informatii). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul (informare si vanzare pentru pisele de schim si accesoriile auto comercializate pe site). Vizitatorul poate sa aleaga intre a oferi informatii demografice (venituri, sexul dar nu numai) precum si date personale; aceste date vor fi utilizate cu precadere pentru a imbunatati continuu acest site.

Fisierele de accesare (loguri)

Adresele IP sunt utilizate pentru a analiza tendinte, a imbunatati experienta vizitatorilor, a administra site-ul, a urmari miscarile utilizatorilor legate de utilizarea site-ului si a aduna informatii demografice pentru uzul intern. Adresele IP sunt strict legate de infrastructura tehnica (calculatoare) si nu au nici o legatura cu informatiile personale.

Utilizarea informatiilor de catre partenerii nostri

Informatiile demografice si cele personale obtinute prin intermediul acestui site vor fi folosite impreuna cu partenerii si colaboratorii S.C. Romcar S.R.L. (agentii de publicitate, diversi prestatori de servicii, etc). Modul in care aceste informatii vor fi utilizate va evita identificarea personala a individului (informatia personala ramane confidentiala).

Legaturi catre alte site-uri

Este posibil ca site-ul www.autostopservice.ro sa contina legaturi catre alte site-uri. S.C. Romcar S.R.L. isi declina orice raspundere privitor la politica altor site-uri cu privire la informatiile personale. Incurajam vizitatorii nostri sa fie atenti cand parasesc site-ul www.autostopservice.ro si sa citeasca instructiunile cu privire la aceste informatii pentru fiecare site care strange informatii personale. Aceast act se aplica doar in cazul informatiilor colectate de pe acest site.

Newsletter, oferte speciale si alte informatii de interes

Daca vizitatorul doreste sa primeasca informatii periodice prin newsletter-ul emis de S.C. Romcar S.R.L. (oferte speciale, alte date si informatii de interes), pentru inscriere vom cere informatii cum ar fi numele, adresa de e-mail si altele. Toti membrii inscrisi vor primi un mesaj e-mail care va contine tot ceea ce consideram ca ar putea sa fie informatie valoroasa pentru acestia (imbunatatiri si noi functionalitati pe site, despre produse, servicii, oferte speciale, oferte de serviciu, orare de functionare, numere de telefon utile dar nu numai). Daca informatiile de identificare ale unui vizitator se modifica (adresa, numar de telefon, dar nu numai) sau daca un vizitator doreste sa renunte la serviciile oferite, ne angajam sa le oferim o modalitate de a corecta, actualiza sau sterge acele date personale care ne-au fost furnizate.

Studii si concursuri

www.autostopservice.ro va fi gazda unor studii sau concursuri desfasurate on-line - iar participarea la acestea va presupune transfer de informatii de la vizitatori prin intermediul unor formulare interactive. Participarea la aceste studii sau concursuri este voluntara si deci vizitatorul poate sa decida intre a oferi sau nu informatiile cerute. Informatia ceruta poate fi formata din informatii de contact (cum ar fi numele si adresa) si informatii demografice (cum ar fi codul postal, varsta). Informatiile de contact vor fi utilizate pentru notificarea castigatorilor si pentru livrarea premiilor. Toate informatiile rezultate in urma studiilor vor fi utilizate cu precadere pentru a imbunatati continuu continutul si structura acestui site.

Securitatea datelor

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile pe care vizitatorii le furnizeaza in diversele sectiuni ale site-ului. Informatia este protejata atat on-line cat si off-line, prin tehnicile cunoscute. Totusi, avand in vedere ca Internetul este un mediu extrem de vast si foarte dinamic, S.C. Romcar S.R.L. nu garanteaza confidentialitatea absoluta a datelor.

Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica de administrare a site-ului, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostri sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante si, daca exista, le facem publice. Daca decidem sa utilizam informatii personale in alte scopuri sau modalitati decat cele prezentate la momentul in care au fost inregistrate, ii vom anunta pe utilizatori prin intermediul unui e-mail. Utilizatorii vor putea sa fie sau nu de acord cu utilizarea informatiilor in alte scopuri. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

Prin accesarea site-ului www.autostopservice.ro, sunteti de acord ca datele dvs. personale sa fie inregistrate si prelucrate de catre S.C. Romcar S.R.L. sau de catre terte persoane autorizate, conform legii.

 

 

 

Newsletter