Servicii

 

Service sistem de climatizare

Masinile produse in prezent sunt, in marea majoritate, echipate cu instalatii de aer conditionat, ca dotare standard. Instalatiile de aer conditionat trebuie intretinute corect, altfel, pot aparea probleme precum pierderea agentului de racire, filtre imbacsite si probleme ale evaporatorului. 

 Pierderea agentului de racire este cea mai des intalnita problema. Acesta se poate evapora, indiferent daca este ceva defect in instalatie sau nu. Cand nivelul acestuia coboara sub limita critica, instalatia de aer conditionat se opreste automat. Este recomandat sa va prezentati la cel mai apropiat service Auto Stop, daca observati aceasta problema pentru a o remedia in cel mai scurt timp. Se recomanda o revizie a instalatiei de aer conditionat din doi in doi ani.

 Instalatia de aer conditionat are si rolul de a dezumidifica aerul, pe langa racirea acestuia. Este indicat sa faceti aceste verificari, pentru ca starea in care se afla instalatia de aer conditionat poate afecta si sanatatea pasagerilor. Pe evaporator si filtre pot aparea microorganisme, ciuperci si bacterii ce produc alergii si un miros urat in interiorul masinii.

 

 

Inapoi la servicii                         Programeaza vizita

 

 

 

 

 

Newsletter