Termeni si conditii

 

Domeniul www.autostopservice.ro este administrat de catre S.C. Romcar S.R.L.. Accesul la acest site este guvernat de termenii si conditiile de utilizare detaliate mai jos.

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati acesti Termeni si conditii in totalitate. Vizitarea in continuare a acestui site Presupune ca sunteti de acord cu acesti Termeni si conditii. Serviciile pe care acest site le furnizeaza sunt rezervate persoanelor peste 18 ani sau minorilor de peste 14 ani care au consimtamantul parintilor de a utiliza acest site web.

Conditii Generale

Romcar depune toate eforturile pentru a prezenta pe acest site informatii corecte si precise.
Romcar, detinatorul acestui domeniu, cauta in permanenta, noi moduri de a imbunatati caracteristicile, designul si procesul de vanzare ale www.autostopservice.ro; de aceea, informatiile prezentate sunt actualizate permanent. Desi sunt luate toate masurile pentru a furniza informatii si specificatii actualizate, acest site nu trebuie considerat un ghid absolut al produselor si serviciilor furnizate de Romcar, ori o oferta concreta de vanzare a unei piese sau a unui accesoriu auto.

Drepturi de Autor

Toate drepturile, inclusiv drepturile de autor si drepturile asupra bazelor de date, cu privire la acest website si la continutul sau, sunt detinute, licentiate sau utilizate de catre S.C. Romcar S.R.L. in conformitate cu prevederile legale aplicabile ori cu permisiunea detinatorului drepturilor de autor. Nu aveti dreptul de a copia, reproduce, republica, descarca, posta, emite sau transmite niciun fel de text, imagine, grafica, logo, ilustratie, buton, simbol sau selectia lor ori modul in care acestea sunt dispuse, nici codul-sursa ori programele asociate, pentru nic iun scop public ori comercial, fara acordul prealabil, exprimat in scris, al S.C. Romcar S.R.L.sau al detinatorului drepturilor de autor.

Nu aveti dreptul de a adapta, modifica ori crea niciun material sau informatie continute in acest site, nici de a le utiliza in orice scop, cu exceptia utilizarii personale, non-comerciale. Sunteti de acord sa utilizati acest site doar in scopuri legale.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.
S.C.Romcar S.R.L. nu ofera garantii pentru materialele continute pe acest site.
S.C. Romcar S.R.L. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
S.C. Romcar S.R.L. isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor continute pe acest site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
S.C. Romcar S.R.L. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Limitarea Responsabilitati de la sau catre linkurile externe

S. C. Romcar S.R.L. nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate cu privire la site-urile externe care contin linkuri catre www.autostopservice.ro sau catre site-urile pentru care pot exista linkuri in acest site. Niciun site extern pe care il vizitati prin accesarea unui link din acest site (www.autostopservice.ro) nu se afla sub controlul Romcar S.R.L., iar vizitarea site-ului extern se face pe raspunderea dumneavoastra.

Jurisdictie

Termenii si conditiile prezentate aici vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Orice fel de dispute nascute in legatura cu acesti termeni si conditii vor fi supuse deciziei instantelor competente din Romania.

 

 

 

 

Newsletter